Recsumet, S.L.

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Acabats
Pintura Líquida
La pintura líquida ofereix una gran flexibilitat ja que permet canvis ràpids de color per a sèries molt curtes permetent treballar tota la gamma de colors carta RAL, NCS, o Pantone, així com colors a mida segons mostra.

Permet ser aplicada sobre superfícies fèrriques i alumini, i és especialment ideal per al recobriment de materials no metàl·lics com plàstics, metacrilats, PVC, etc.

La seva utilització més bàsica és la de ser usada com imprimacions servint de base d'ancoratge per a la seva posterior pintat final.

La pintura líquida també ens ofereix solucions de recobriment efectives sobre materials amb limitacions de temperatura, permet aplicacions de protecció en peces ja acoblades o en peces que no poden ser pintades amb pintura en pols.

La seva aplicació té una àmplia gamma de productes i acabats: Poliuretans i acríliques en terminacions llises, epoxis, gofrats, martelés, metal·litzats bicapes, vernissos brillants i mats.

Els nostres treballs amb pintura líquida es realitzen mitjançant equips electrostàtics i equips de aerografia elegits en funció del resultat final desitjat.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal