Recsumet, S.L.

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Acabats
Pintura en Polvo
El recobriment en pols en un producte que s'aplica mitjançant equips electrostàtics tant manuals com automàtics. Després del procés de pintat és polimeritzat (o curat) a una temperatura constant de 190 º uns 20 minuts.

Aquest tractament permet donar una gran protecció i resistència a la corrosió, així com una gran consistència química de les peces pintades.

La pintura en pols minimitza l'impacte mediambiental ja que no utilitzen dissolvents, permeten ser reutilitzades reduint la producció de residus.

Actualment les pintures en pols són utilitzades per a la gran majoria de sectors com: Decoració, arquitectura interior, fabricants d'equips, automoció, maquinària, mobiliaris urbans, equipaments de comerços, oficines, etc.

Els últims avenços tecnològics en aquest tipus de resines permeten donar uns excel·lents acabats: Llisos, efectes sabres, gofrats, metal·litzats, microtexturados, vernissos, efectes òxid, etc.

Les nostres instal·lacions estan especialitzades per a canvis ràpids de color i flexibilitzades per poder donar solucions als nostres clients en tots els seus treballs ja siguin grans sèries o petites, peces de mida petita i peces de grans dimensions.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal